Kaikki alkoi I love me 2018 – messuista. Meille tuli kosmetologikoululle ilmoitus, että luonnonkosmetiikka-alan yritys hakee messuapulaista ständille. Sana luonnonkosmetiikka riitti minulle ja otin yhteyttä yrityksen omistajaan ja ilmoitin olevani käytettävissä. Palkan voisi tietenkin maksaa tuotteina (kuinkas muutenkaan).

Käytän nykyään vallan suihkutettavia kasvovesiä. Iho saa eniten kosteutta kun suihkutuksen jälkeen vesi painellaan kevyesti käsillä iholle. Sopii myös ihon virkistämiseen pitkin päivää.

Pääsin sisään ranskalaisen luonnonkosmetiikan maailmaan ihan uudella tavalla tuon kolmen päivän aikana. Kaikki tuotteet olivat minulle lähes vieraita, ainoastaan Florame merkkinä oli minulle ennestään tuttu kukkaisvesien muodossa. Messujen kautta pääsin tutustumaan voidemaisiin parfyymeihin, palamuotoiseen vartalovoiteeseen, kylmäsaippuoimalla valmistettuihin raakasaippuoihin, Tuhkimotippaan, luomulaatuisiin, kemotyypitettyihin eteerisiin öljyihin ja aitoon Marseille-saippuaan.  Yritys kaikkien näiden ihanuuksien takana on Naturellement Bio ja sydän yrityksen takana on upea Liisa.

Seerumi, joka pitäisi löytyä jokaisen ihonhoitorutiineista.

Yhteistyömme jatkui nyt helmikuussa kun Liisa kysyi minua myös Minä Olen – messuille avustajaksi. Tapahtumana Minä Olen – messut ovat tunnelmaltaan paljon rennommat kuin I love Me, pelkästään asikaskunta on jo niin erilaista. Seuraavaksi tähtäimessä olivat Luonnonkaunis 2019 – messut, joille valitettavasti pääsin vain lauantaina. Vaikka tänä vuonna Luonnonkaunis – messut tuntuivat kärsivän hieman kävijämäärän vähäisyydestä oli silti ihanaa viettää päivä jälleen kauneuden parissa. Naturellementin kanssa puuhailu ei tunnu työltä, se on intohimoa.

Muutamia luottotuotteita mainitakseni, mielestäni jokaisen tulisi tutustua Tuhkimotippaan eli oikealta nimeltään kaktusviikuna-hyaluronihapposeerumiin. Sain ensimmäisen pulloni I love Me – messujen jälkeen ja olin myyty. Tuoksu on kevyt, mutta raikas ja se todellakin heleyttää ja kosteuttaa kasvoja. Erinomainen tuote meikin alle tai meikittömänä päivänä tuomaan lisähehkua kasvoille. Lisäksi kaktusviikunaöljy on erittäin antioksidanttipitoinen ja sitä kautta anti-age vaikutteinen.

Kaunis monitoimituote Le Baume kosteuttaa, korjaa, heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Naturellementilla on tuote, jonka tulisi ehdottomasti olla isommin esillä. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat karsia purkkimäärää kylpyhuoneen kaapista ja ottaa matkalle mukaan yhden tuotteen joka sopii kaikkeen. Luonnonkaunis – messuilla se herättikin suuresti kiinnostusta jo pelkästään sen kauniin ulkoasun ansiosta, mutta sisältö on kyllä täyttä rautaa! Sillä voi pestä meikit, käyttää yövoiteena, kasovhieronnassa (ammattilaisille löytyy suurempi ammattikoko) ja lisäämällä käytettyjä kahvinpuruja sekaan siitä saa loistavan kasvokuorinnan. Ehdottomasti tuote johon kannattaa satsata!

Savon Storiesin kylmäsaippuoitu kehäkukkasaippua ja kookosmaitoshampoo ovat molemmat käsintehtyä ja ekologista raakakosmetiikkaa.

I love me – messujen aikaan myyntiin tulivat Savon Storiesin palamuotoiset vartalovoiteet. Otin testiin itselleni rauhoittavan vartalopalan, jota on tarkoitus hieroa ihoon juurikin illalla ennen nukkumaanmenoa. Siinä on rauhoittavia ja unentuloa parantavia eteerisiä öljyjä kuten kamomillaa. Kuulin ensimmäistä kertaa kylmäsaippuoinnista tutustuessani Liisaan ja Naturellementin tuotteisiin. Kylmäsaippuointi tarkoittaa ettei saippuaa kuumenneta valmistusvaiheessa, joten raaka-aineet säilyttävät niiden tehokkuutensa. Samaa ajatustahan käytetään puhuttaessa raakaruuasta, joten termi raakakosmetiikka kuvaa heidän tuotteitaan erinomaisesti, sillä saippuat sisältävät aitoja kasvinosia.

Parisian Rhapsodyn latvatuoksuna on appelsiini ja punaiset marjat, sydäntuoksuna ruusu ja jasmiin ja pohjatuoksuna vanilja ja myski.

Ehdoton ihastus kaikilla messuilla ovat olleet Sabé Massonin voidemaiset parfyymit. Ne herättävät jälleen suuresti kiinnostusta niiden upean ulkoasun myötä. Erityisesti Parisian Rhapsody on oma henkilökohtainen suosikkini, se on samaan aikaan todella sensuelli ja makea, mutta kuitenkin raikas. Voidemaisen parfyymin etuna on, että se hoitaa samalla ihoa ja ei sisällä alkoholia.

Tässä pieni katsaus ranskalaisen luonnonkosmetiikan maailmaan. Kaikki tuotteet ja paljon muuta löytyy Naturellement Bion verkkokaupasta 🙂


Lähteet:

Naturellement Bio
http://www.naturellement.fi/

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required