Matkan puoliväli

Tänään tulee tasan kuukausi kun tulin Maltalle. Paljon on ehtinyt tapahtumaan ja olen saanut nauttia auringosta, tyyliin kahta sadepäivää lukuun ottamatta. 😀 Olen tutustunut todella mahtaviin tyyppeihin ja muutenkin täällä oleminen on tehnyt hyvää minun aina kiireiselle päälleni. Olen siis maailman malttamattominen ihminen ja vihaan odottelua ja hitautta. 😀 Täällä on ollut pakko opetella kärsivällisyyttä kun mikään hyvin harvoin tapahtuu ajallaan.

Hibiscus

Tätä kirjoittaessani olen juuri parantumassa pienestä flunssasta, jonka ehdin tällä viikolla sairastaa. Eilen kun mietin asiaa niin tajusin, että viimeiset vuodet olen joka kesä ollut flunssassa! Viime kesänä Helsingin kapungilla, sitä ennen Frantsilassa, ihan varmasti olin Forssan seurakunnalla myös kipeänä ja Hollannissa muistan olleeni myös sairaana. Alan vähän huolestua tuosta jatkuvasta kuviostani.. Tämän vuoden julistin hyvinvoinnin vuodeksi, joten jotain tuolle vastustuskyvylle täytynee tehdä. Omasta mielestäni perusasiat ovat itselläni kunnossa, ainoastaan stressaaminen pitäisi saada kuriin..

Täällä on pelargoniaa ihan älyttömästi..

Keskiviikkona täällä juhlittiin Isle of MTV Malta 2018 musiikkitapahtumaa ja pääesiintyjänä oli Jason Derulo. Tunsin silloin jo oloni aika kehnoksi, mutta halusin ehdottomasti mennä nauttimaan festaritunnelmasta. Lisäksi olin ostanut överin kukkapannan ja glitteriä, joten niitä piti päästä ulkoiluttamaan. 😀

Loppuviikko menikin sitten levätessä ja parannellessa itseään. Tänä viikonloppuna olen nauttinut Valletan kaduilla vaeltelusta ja auringosta sen verran kun on hyvältä tuntunut. Ennen kaikkea olen vain ottanut rauhassa ja se on tuntunut itselleni todella vaikealta. Olen niitä ihmisiä, jotka ei malta olla paikallaan kauaa.

Matkaa on siis jäljellä enää neljä viikkoa. Kolmen viikon päästä Joonas tulee moikkaamaan minua ja voidaan seikkailla täällä yhdessä. 🙂 Olen kokonaisuudessaan viihtynyt täällä hyvin, silti tiedän, että kotiin on ihana palata. En ehkä näkisi itseäni asumassa täällä, tiedän kuitenkin joskus haluavani muuttaa ulkomaille. Malta on ollut tähän asti upea kokemus! 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required