Madara ja muuta uutta

Tää postaus on siis ollut jo ikuisuuden tuloillaan.. Parempi kai sitte myöhään kun ei milloinkaan. 😀

Tosiaan, sain mahdollisuuden päästä tekemään keikkaa Stockmannille ja Sokokselle Madaran uusilla vartalonhoitotuotteilla. Pyyntö tuli meidän koululle ja otin heti yhteyttä Madaran edustajaan. Hommana oli tehdä käsihierontaa ja samalla kertoa asiakkaille Madaran uusimmista tuotteista. Silmät kiiluen kuuntelin kun kouluttajamme kertoi luonnonkosmetiikasta ja Madaran myynnistä ja sertifioinnista ja raaka-aineista ja.. Voitte kuvitella, että olin ihan elementissäni. 😀

Kyseessä olivat ensimmäiset keikkani jollekin tuotemerkille ja molemmat kerrat olivat todella antoisia! Jos vastaavanlaisia keikkoja tulee niin lähden mielläni mukaan. Palkkio kun sattui olemaan jotain mistä tällainen purkkihirmu vain unelmoi eli työtuntien mukainen summa Natural Goods Companyn verkkokauppaan. *huutoa*

Klikkasin ostoskoriini siis muutaman tuotteen Madaralta ja sitten muita kivoja ihania juttuja. Pakko sanoa, että en ennen tätä ollut oikeastaan käyttänyt Madaralta juuri mitään. Kerran kokeilin heidän silmänympärysvoidetta ja viime Luonnonkaunis-messuilta taisi mukaani tarttua heidän tasapainoittava kasvovesi. Pidin molemmista tuotteista paljon ja ihastuin jo silloin Madaran tuoksumaailmaan.

Madara on tosiaan Latviassa tuotettu ja valmistettu luonnonkosmetiikkasarja. Suomessa Madaraa myydään todella paljon, sillä sarjan tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös pohjoismaiselle iholle. Sain tietää, että käyttämäni Mossa sattuu olemaan heidän lapsonen eli molemmat tulevat samalta valmistajalta. Mossa on saanut erityisen paikan sydämestäni, etenkin heidän misellivesi ja kasvoöljy ovat lemppareitani!

Talven kosteuttajat!

Mainitsemani Mossan kasvoöljy pääsi nyt itselläni loppumaan, joten tilasin vastaavan tuotteen Madaralta. Pihlaja Glow Boosteri on ihana tuote kosteuttamaan ihoa ja tuomaan hehkua. Vaikuttavina aineina siinä on mm. E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja muilta ympäristön haitttekijöiltä ja purasruohon ihoa rauhoittavaa gammalinoleenihappoa. Sitä voi käyttää suoraan iholle tai sekoittamalla pari tippaa kosteusvoiteen sekaan tuomaan lisää kosteutusta ja vitamiineja iholle. Rakastan erityisesti sen tuoksua ja kauniin oranssia väriä. Ihan ehdoton talvituote pakkasille!

Tykkään aina saunan tai suihkun jälkeen helpottaa kiristävää ihoani suihkuttamalla kasvovettä suoraan kasvoille. Minulla on aktiivisessa käytössä EkoPharman Vadelma-kasvovesi, mutta pullon pohja alkoi vähitellen näkyä. Tilasin Madaran Daily Defence nokkossuihkeen, joka soveltuu kasvoille ja koko vartalolle. Itse olen lähinnä suihkinut sitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Joskus tahtoisin kokeilla sillä tällä hetkellä suosittua 7 skin methodia! Siinä kasvovettä suihkutetaan seitsemän kertaa kasvoille ja aina välissä kerros imeytetään pyörittelevin liikkein ihoon ja tämän jälkeen iho on todella kosteutettu. Muutenkin kasvovettä suositellaan lotrattavan, se on iholle parhaassa mudossa olevaa kosteutta! (Kannattaa lukea Katja Kokon kirja Aidosti kaunis ja seurata hänen blogiaan viimeisimpien luonnolliseen ihonhoidon trendeihin liittyen!)

Minusta tuntui, ettei mikään kasvovoiteistani ollut tarpeeksi paksu talvea varten. Madaran nokkosvoide tuntuu olevan sopivan täyteläinen ja sen mainitaan soveltuvan myös vaativiin sääolosuhteisiin. Voiteen täyteläisyys tulee sen sisältämästä sheavoista. Nokkosvoide on sellainen joka paikan yleisvoide, mutta itse olen lähinnä käyttänyt sitä kasvoille.

Olen ihastunut viime aikoina todella paljon rakeettomaan kasvojen kuorintaan. EkoPharmalla on mustaherukan entsymaattinen kuorinta ja muutamia hedelmähappokuorintoja. Kun huomasin Madaralla olevan kirkastavan hedelmähappoja sisältävän kuorintanaamion, oli se pakko saada testiin. Tuotteessa vaikuttavina happoina ovat perinteiset AHA-hapot eli alfahydroksihapot. Kvittenin hedelmähappo yhdessä maitohapon ja mustaseljan kanssa kuorivat ihoa tehokkaasti. Ensimmäisellä kertaa kuoriessani annoin tuotteen vaikutta noin 10min. Ohjeissa suositeltiin, että sekaiholle uskaltaa kuorinnan tehdä 1-2x viikossa. Minulla on sen verran paksu nahka etten tuntenut mitään kihelmöintiä, tosin hapot tekee tehtävänsä vaikkei tuntisikaan mitään, joten ei siltikään ohjeistettua aikaa pidempään kannata odotella. 😀 Olen huomannut ihon olevan käytön jälkeen todella kuulas ja kirkas.

Takut ja kulmat kuriin.

Nyt kun olen saksinut tukkani hyvin lyhyeksi, en käytä enää läheskään niin paljoa tehohoitoja tai suihkun puolella lotraa hoitoaineella. Pitkien hiusten kanssa itselläni oli ongelmana latvojen kuivuminen, etenkin Forssan vesi pilaa hiukset totaalisesti. Nyt itselleni on riittänyt ihan suihkutettava hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Se pitää sähköisyyden myös poissa näin talvella. Käytin loppuun Urtekramin kookos-hoitosuihkeen ja hankin tilalle Logonan Sugar Beet hiuksiinjätettävän hoitoaineen. Lisäksi välillä kuivaan hiukset föönillä, joten tää suojaa myös hyvin lämmöltä. Tarvitsin myös uuden kulmakarvakynän, joten klikkasin senkin ostoskoriin Logonalta.

Hibiscus-shampoo.

Olen pitkään kuolaillut Khadin tuotteita. Viime vuonna Luonnonkaunis-messuilla Khadin edustaja kertoi heidän kasviväreistään ja samalla pääsi tuoksuttelemaan shampoita ja öljyjä. Tuotteet jäivät mieleeni, sillä nyt laitoin ostoskoriin heidän ayurvedisen Hibiscus vartalo- ja kasvoöljyn sekä Hibiscus shampoon. Molemmat on olleet itselläni kovassa käytössä. Hibiscus on tuoksuna aivan ihana! Se lievittää stressiä, joten ihan hyvä tähän kevääseen.. 😀

Khadin öljyt sopivat vartalon iholle ja kasvoille.

Shampoo on sopivan hellävarainen pesemään minun ongelmaista päänahkaani. Kutina on nyt helpottanut siitä mitä se oli välillä syksyllä. Teki mieli raastaa päänahkaa ja se hilseili ihan vain kuivuudesta. En tiedä sattuiko itselleni vain huono pakkaus, mutta omani vuosi laukun pohjalle käydessäni talvilomalla Itä-Suomessa, joten pieni miinus pullosta.


Hetki sitten somesta huomasin, että Madaralta tuli uusi aktiivihiilinaamio. Siis aktiivihiili on nyt kyllä ihan kaikkialla, se tuntuu olevan tämän hetken trendikkäin raaka-aine. Itseltäni löytyy aktiivihiiltä hampaiden valkaisuun käytettävänä jauheena, siitä tulossa juttua toivottavasti pian.. 😀 Kuten jo aiemmin totesin – pieni kiire pitää virkeänä!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required