Kehokuurin ekan viikon kuulumiset

Tänään alkaa juhlaviikot! Vihreät päivät, ihan kirjaimellisesti! Viime viikko meni suhteelllisen niukalla ruokavaliolla, sen verran sanon, että soijasuikaleet on tulleet tutuksi..

Hieman siis viime viikon kuulumisia ja olotiloja. Heti alkuun  yllätyin miten rankka tää kuuri oikeasti on. Olin tehnyt ihan mielettömät tavoitteet viime viikolle ja ihan en kyllä niihin päässyt. Sen verran oli heikotusta, oksetusta, huimausta ja väsymystä. Puhumattakaan kaikista mieliteoista. Kokonaisuudessaan viime viikko meni ihan zombina. Vasta lauantaina alkoi tuntumaan, että olo on oikeasti jopa taas normaali ja ihan hyvä. Tänään oon vaan ollu niin happy happy kun tietää et lounaalla saa ottaa vihreitä! Ja yksi hedelmä päivässä! Bileet!

Nyt mitä huomaan niin energiaa on selvästi enemmän ja pää alkaa taas pelaamaan. Nukun kans tosi syvää unta. Painoa tuntuu lähteneen ehkä noin kolme kiloa, en osaa yhtään sanoa kun en omista vaakaa tai mittanauhaa. Pari tuttua kyseli multa miksi mä lähdin tälle kuurille niin vastaus on, et ihan sen takia et alkaisin syömään säännöllisemmin. Oon aina ollu sellanen venyttäjä, saatan syödä vaan kolme kertaa päivässä ja olo on heikko ja turvonnut. Niin nyt on ollut pakko opetella siihen säännöllisyyteen. Lisäksi halusin aloittaa tän mun hyvinvoinnin vuoden puhtaammin ja voida paremmin. Aattelin sit toukokuussa vetää vielä sen kahden viikon detoxin mun ystävän D-Drinkin kanssa. 😀

Et hengissä ollaan. Nyt kun on vauhtiin päässy niin tuntuu et jaksaa ihan helposti tän kuurin loppuun. Alun olot oli vaan sen verran kamalat, et vähän säikäytti onko koko 28 päivää tällasta, onneksi ei. 😀

Lauantaina jaksoin jopa meikata. 😀

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required