Voihan vuosi 2017! Miten täynnä yllätyksiä olitkaan ja kuinka kiitollinen olen kaikesta!

Tämän postauksen on tarkoitus koota parhaat hetket vuodesta 2017. 🙂

Opintojen aloitus ja muutto Helsinkiin

Tammikuussa pakkasin kamani, muutin Helsinkiin ja aloitin kosmetologin opintoni. Kuten varmasti arvata saattaa, kaikki oli todella sekavaa ja uutta alkuun. Tämä oli tosin jo ties kuinka mones muutto itselleni, joten tiesin jo vähän mitä olisi luvassa. Hyppy tuntemattomaan ja ulos mukavuusalueelta. Vähitellen sitä kuitenkin rupesi tajuamaan miten esim. julkinen liikenne toimii, joka tuntuu nyt vuoden jälkeen maailman yksinkertaisimmalta asialta.

Muistan opintoja aloittaessani, että minulle iski epävarmuus ammatinvalintani suhteen. Lähinnä mietin onko minussa sellaista hoidollista puolta, jota tällä alalla vaaditaan. Tuntemattomiin ihmisiin koskeminen ei ole itselleni ollut missään vaiheessa ongelma, mutta hoidollisuus vähän mietitytti. Heti ensimmäisenä käytännön tuntina aloitimme käsihieronnalla ja se tuntui vain niin luonnolliselta, ihan kuin olisin edellisessä elämässäni tehnyt sitä aina. Ihan normaalia, että kaikki uusi saattaa hieman hämmästyttää. 😀

Nyt vuoden jälkeen minusta tuntuu, että toteutan kutsumustani.
Kevät ja sen levottomuus

Tänä vuonna kevät iski itseeni todella voimakkaasti. Halusin tehdä jotain muutosta hiuksilleni ja halusin kokeilla shokkiväriä. Valitsin uuden lempivärini violetin. Taisin kokonaisuudessaan muutaman kuukauden verran jaksaa ylläpitää sitä väriä. Oli se silti sen arvoista, koska muuten en olisi seuraavaksi leikannut nykyistä lyhyttä polkkatukkaani, johon olen myös erittäin ihastunut. Mitä sitten ensi vuonna niin se jää nähtäväksi.. 😀

Kahden vaalennuksen jälkeen. Oisko blondi sit mun seuraava hurahdus? 😀
Juhannuksena Eppu Normaalin keikalle.
Green Day: Tukholma ja Lontoo

Tää mennyt vuosi oli keikkojen puolesta aivan mieletön. Pääsin näkemään ikuisen ihastukseni Green Dayn – ja vielä kahteen kertaan! Edelleen mietin taaksepäin molempia keikkoja ja tunnen toteuttaneeni yhden pitkäaikaisemmista haaveistani. Lontoo oli muutenkin kokemuksena todella ihana, se oli just sellanen mitä ajattelinkin sen olevan. Kiireinen, ruuhkainen ja sinne pitää päästä uudestaan!

London calling.
Kesätyö Helsingin kaupungilla

Tämä työ muistutti siitä, millaista puutarhurina oleminen voi olla, toki työkenttiä on paljon muuallakin. Olen ehkä pitänyt puutarhurin hommiani aina enemmän kesätyönä. Nautin ulkotyöstä ja fyysisyydestä, mutta syksyn tullen on ollut aina ihana palata kouluun. Tämä kesä oli hyvin avartava itselleni ja ymmärsin, että oli aika sulkea yksi ovi elämästäni. Se ei vaan vie enää mihinkään. Jatkossa haluan pitää puutarhuroinnin harrastuksena ja tuoda kasvit mukaan ekokosmetologin työhöni fytoterapian muodossa. Muutenkin noi aamu viiden herätykset ei vaan tuu ikinä olemaan mun juttu.. Yrittäjänä voi onneksi sitten tässä hieman pelata milloin se eka asiakas ovesta sisään lampsii. 😀

Duunistöis.
FitLine

Fitskut ovat pyörineet elämässäni nyt parisen kuukautta ja olen huomannut selvän kohentumisen omassa olossani ja jaksamisessa. Niillä aion jatkaa kohti tulevaa vuotta ja tammikuun alusta starttaa itselläni kehokuuri yhdessä FitLine tuotteiden kanssa ja mielenkiinnolla odotan tulevaa kuukautta. Aika rankasta ja tarkasta kuurista kyse, joten uskon kirjoittelevani siitä myös tänne blogin puolelle. 🙂 Tuotteiden myötä kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan on vain jatkanut kasvamistaan, joten ensi vuonna haluan voida vielä paremmin.

Tuli kyllä ikävä kesää selaillessani viime kesän kuvia. Jos siis näitä aurinkoisia päiviä ois ollut enemmän kun niitä kylmiä ja sateisia..
Maaginen 25v.

Tänä vuonna täytin sitten sen maagisen iän, jonka jälkeen en oikeasti halua enää vanheta. 😀 Pieni ikäkriisi tässä alkoi iskemään, rupesin jo pohtimaan olenko elämässäni tehnyt niitä juttuja mitä ajattelin et tähän ikään mennessä olisi pitänyt. Tosiaan oma elämäni on itselläni mennyt vaan koulusta toiseen vaihtaessa ja etsien sitä omaa juttua. Nyt kun se on hahmottunut niin ehkä voin sanoa jo saavuttaneeni sen yhden itselleni tärkeimmistä asioista. Jos tässä kohta sinne työelämään pääsisi kiinni.. 😀

Söpöö

Itse synttäripäiväni oli täydellinen. Mulle tuotiin aamupalaa sänkyyn ja sain söpön korusetin lahjaksi. Selvästi vanhemmiten alan myös pehmetä. Kaikki siirappiset jutut saa mut ihan höpelöksi, jostain itkun seasta taisin sanoa kiitos. Ilalla ajettiin sitten Hämeenlinnaan Piparkakkutaloon syömään ja se paikka oli jo itsessään nähtävyys. Mulle oli laadittu oma vegaaninen menu ja en ole kyllä hetkeen syöny noin maittavaa vegaanista ruokaa. Sinällään se vanheneminen ei haitannut kun sen sai tehdä nauttien ruuasta ja viinistä. Takaraivossa jylläsi kuitenkin et ei hitto mä oon vanha. 😀

Alkuruokana oli ihanaa palsternakka keittoa
Kosmetiikka

Vuoden suosituimmasta kosmetiikasta on jäänyt pääosin mieleen Bohon kirkkaat luomivärit ja tummat huulipunasävyt. Lisäksi joukkoon mahtuu uusimpana ihastuksena ekoglitteri ja puroBIOn aivan mieletön korostusväri, josta moni on kysellyt et mitä higlighteria sulla oikein on. Kyseessä on siis puroBIOn korostuspuuteri sävyssä 01 Champagne ja sitä on tosi haastavaa saada kuvattua, se pitää nähdä livenä. Pigmenttisyys on jotain aivan käsittämätöntä, joten täytyy käyttää aika kevyttä kättä levitettäessä.

Ostin tän setin glittershop.fi sivustolta. Kesää odotellessa!

Jouluna testailin irtoglitteriä luomille ja käytin siihen luonnollista True Gluen ripsiliimaa. En jotenkin ajatellut, että liimaa olisi käytännössä mahdollista toteuttaa luonnollisemmin, mutta näköjään nykyään ei ole enää rajoja minkään suhteen. Mielenkiinnolla odotan mitä uutta ensi vuosi tuo tullessaan luonnonkosmetiikan saralta.

Live your extra life!
Entäs 2018?

Ensi vuosi lähtee jo niin vauhdikkaasti käyntiin kehokuurilla, että yksi tavoite on ainakin voida paremmin. Ehkä se stressin hallinta myös tulee siinä samassa. Ensi vuosi tulee olemaan todella kiireinen koulun osalta, tammikussa alkaa jo ekat näytöt ja tahti tuntuu vaan kiihtyvän kesää kohden. Kesästä puheen ollen, olen kovasti lähdössä Maltalle työharjoitteluun. Tää oli taas tällanen hetkellinen päähänpisto, mutta siis se vaan tuntuu niin oikealta ja tuntuu siltä et tartteisin sitä. Lähteä vaan yksin reissuun ja ihmetellä kaikkea uutta. Samalla voi ihmetellä hieman omaa itseäänkin.

Olen mielessäni asettanut muutamia henkilökohtaisia tavoitteita. Niistä saattaa tulla tekstiä myöhemmin, en nyt niitä ala avaamaan kun on suunnitelmat vielä vähän auki toteutuksen suhteen. Liittyvät siis lähinnä henkiseen kasvuun ja pään sisäiseen rauhaan. 🙂 Tykkään aina et on mahdollisimman monta juttua menossa yhtä aikaa, mutta nyt tuntuu et vois opetella välillä oikeasti sitä rauhoittumista. Jotenkin tuntuu ettei sitä osaa enää. Kerran kun on vauhtiin päässyt niin vaikea hidastaa. Et yksi tavoite on kans laittaa vaihdetta välillä pienemmälle. 😀

Kokonaisuudessaan 2017 oli niin mieletön, että mietin miten tästä voisi laittaa vielä paremmaksi. Kaikki on kuitenkin mahdollista. Tää vuosi oli mulle todella hyvä ja oivalsin paljon asioita ja löysin mun tulevaisuudelle uuden suunnan. Joten vielä kerran kiitos tästä vuodesta ja tervetuloa uudet haasteet ja seikkailut! 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required