Pieni kiire pitää virkeänä

Otsikon lauseen kuulin erään kaverini suusta ja se sai itseni pohtimaan tätä jatkuvaa kiirettä. Tämä viikko oli varsinkin hyvin pitkälti juoksemista paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Päivät vain humahtavat ohi ja viikko tuntuu tunnilta. Pysähdyin siis miettimään, että miten ihmeessä olen tähän tilanteeseen päätynyt. Lopputulos oli ettei tästä voi syyttää kun itseään ja jollain masokistisella tavalla nautin tästä. 😀

Olen niitä ihmisä, jotka lähtevät aika helposti mukaan kaikkeen ja tykkään, että ympärillä on paljon eri juttuja. Puhutaan sitten harrastuksista tai muista projekteista, laitan lusikkani useimmiten moneen eri soppaan. Tälläkin hetkellä koulun ja työharjoittelun lisäksi olen mukana ihanissa FitLine jutuissa, yritän opiskella ranskaa ja aloitin juuri elämäntapamuutoksen. Niin ja tää blogi vielä siihen johonkin väliin.

Tällä mä jaksan!

Elämäntapamuutoksestani olen ihan vähän puhunut blogini Instagram-tilillä. Siihen liittyy nyt tällä hetkellä löytämäni uusi motivaatio liikuntaa kohtaan. Kesällä kun huhkin fyysisessä työssä Helsingin kaupungilla niin silloin ei heti ekana body pump ollut mielessä. Nyt syksyllä tuntui, että oli vaikeaa saada otetta taas liikuntaan. Kunnes nyt mulla tuli halu päästä ihan konkreettisesti omiin tavoitteisiini. Tulin juuri äsken ensimmäiseltä ryhmäliikuntatunniltani Kannelmäen Ladyt kuntokeskusksesta. Torstaina kävin tutustumassa paikkaan ja ihastuin siihen heti. Kuukausihintaan kuuluu myös aamupala, hierovat tuolit ja infrapunasauna. Mietin jo, et meen ens viikolla vaan makaamaan tollaseen hierovaan tuoliin ja lueskelen koulujuttuja. 😀

Huomasin nyt syksyllä tämän liikkumattomuuden aiheuttavan myös hankaluuksia hallita stressiä. Liikunta on kuitenkin paras tapa purkaa sitä, joten tuntui välillä etten selviä ja pää räjähtää. Aion siis jatkossa huolehtia, että varmasti muistan liikkua ja laittaa ne päivät kalenteriini. Se on sitä parasta omaa aikaa kun voi jättää kaiken hetkeksi ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Olen myös miettinyt neljän kerran personal training palvelua, että pääsisin vauhtiin saliharjoittelun kanssa. Olen niitä ihmisiä, jotka ei tajua laitteista mitään ja haluan mieluummin siihen jonkun neuvomaan alkuun. Plus tulee just ne omat tarpeet huomioitua. Haluan vaan voida paremmin. Jos/kun ton aika tulee niin kirjoitan siitä tietty myös blogiin. 🙂

Jyväskylän Kosmetologipäivillä sain kauniit kynnet. Piristystä arkeen!

Vaikka nyt syksy kääntyikin tosi kiireiseksi, en vaihtaisi mitään pois. Olen tutustunut  todella inspiroiviin ja ihaniin ihmisiin, joten kiire sallittakoon. Yritän vain myös muistaa ottaa sitä omaa aikaa, jolloin saan olla tekemättä mitään. Viime aikoina se on tuntunut hankalalta, mutta ehkä toi liikunta saa mut nyt vähän relaamaan myös. Lisäksi kun tietää, että kohta joululoma häämöttää niin jaksaa vielä painaa. 😀

Kiire on tosiaan ihan hyvästä, kohtuullisissa määrissä, mut itse olen sen verran herkkä ottamaan painetta jokaisesta pienestä asiasta ja haluaisi tehdä kaiken niin täydellisesti. Se tuo mulle vähän hankaluuksia, välillä kun pitäisi vaan olla tyytyväinen siihen ihan hyvään tulokseen. Joten tän loppuvuoden haastan vielä itseäni ajahallinnan suhteen ja tekemään vaan parhaani. Enempään kun ei pysty. 🙂

Kiire ei oo aina niin kaunista.

Toivotan rennompaa loppuvuotta kaikille! 🙂 <3

Comments

 • Pia / popelikossa.wordpress.com on

  Minullekin pamahti jostain kiire! Ihan kummallista kun tähän saakka saanut olla melko löysin rantein…mut niinku sinäkin, minäkin jollain hullulla tavalla nautin tästä! 😀

  reply

  • mm

   Mari on

   Joo siis kun tämä ei näytä helpottavan edes näin joulukuussa, pahenee vaan kun haluaisi joululomaksi kaiken edes jotenkin pakettiin. 😀 mut toisaalta, tietää saavansa jotain aikaiseksi! 😀

   reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required