FitLine-tuotteet ja kevyt detox

Otin virallisesti viime viikon keskiviikkona FitLine tuotteet testiin omaan arkeeni. Eilen sunnuntaina olin kuuntelemassa lisää infoa tuotteista ja samalla sain täydennystä ruuansulatuksen toimintaan liittyviin juttuihin ja mikä kaikki vaikuttaakaan suolistomme hyvinvointiin. Suolisto on meidän toiset aivot, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta!

Mun kahden viikon kaverini

Tästä kaikesta innostuneena otin sarjan muutkin perustuotteet haltuuni ja nyt ne ovat tämän maanantain päässeet kaikki ekaa kertaa käyttöön. Lisäksi otin lisänä D-Drink valmisteen, jota käytän nyt kahden viikon ajan kevyenä detox tuotteena. Ideana on puhdistaa kehoa, mutta en heittäydy millekään mehupaastolle tai kylmiin keittoihin, syön normaalia (vegaanista) arkiruokaa ja pidän itsestäni huolta. Alkoholi on nyt ainoa kiellettyjen listalla. Sopivasti nyt kun syysloma tulee eli mä oon vaan kiltisti jauhejuomieni kanssa. 😀

Juon aamulla ensin tyhjään mahaan D-Drink jauheen. Mua varoiteltiin, että se maistuu pahalle ja no, Spirulinaa ja Chlorellaa juoneena toi ei maistunut läheskään niin pahalta. D-Drink sisältää mm. riisikuitua, nokkosuutetta, parsakaalijauhetta, artisokkajauhetta, karhunlaukkajauhetta, merileväjauhetta (spirulina, chlorella), kurkumauutetta, omenakuitua ja inkivääriuutejauhetta. Tosi monipuolinen kattaus, jotenkin mun suuhun maistuu ehkä eniten toi artisokka.

Peruspaketti

Toisena juomana teen sekoituksen Basics jauhetta ja Activizea. Toi Basics sisältää mm. kaurakuitua, herneenkuitua, C-vitamiinia, omenankuitua, vihannesjauhetta (parsakaali, kaali, porkkana, paprika, pinaatti, tomaaatti), maitohappobakteereja, kurkumauutetta, vihreäteeuutetta, E-vitamiinia ja rypäleensiemenjauhetta. Se siis kattaa paljon tällaisia perusvitamiineja kuten C-, A- ja E-vitamiinia.

Sekoitan vielä Basicsin joukkoon Activize jauhetta, johon olen jo paremmin ehtinyt tehdä tuttavuutta. Otin Activizen yksikseen käyttöön ennen kuin uskalsin ottaa koko perussetin haltuun. Activize sisältää mm. punajuurijauhetta, C-vitamiinia, biotiinia, B12-vitamiinia ja guaranauutejauhetta, missä on kofeiinia. Jätin tänään siis ensimmäistä kertaa vuosiin aamukahvin juomatta, ihan hullua! Olen kyllä halunnut kahvista jo jonkin aikaa eroon, alan uskoa sen olevan oikeasti mahdollista. Pidän kylläkin kahvin mausta ja haluan säilyttää sen mahdollisesti nautinnollisena kokemuksena, en tykkää kieltää itseltäni hirveästi mitään (ja hei oon vegaani.. No, ymmärrätte mitä meinaan :D).

Illalla rutiiniini kuuluu vielä yksi tuote, nimittäin Restorate. Se sisältää mm. rautaa, sinkkiä, kalsiumia ja magnesiumia. Raudan kanssa olen taistellut jo hyvän aikaa, aloitin juuri kuuriluontoisesti apteekin rautalisän. Mielenkiinnolla siis seuraan mitä vaikutuksia Restolla on mun raudan heittelyyn!

Nää mun käyttämät perustuotteet on siis kaikki vegaanisia! Lisäksi FitLinella löytyy muitakin vegaanisia juttuja, voihan sitä olla et kun mä tässä vauhtiin pääsen niin testailla jotain muutakin. 😀

Tarkoituksenani on nyt siis kirjoitella kahden viikon kevyestä detoxistani tänne, teen väliraportin tossa ensimmäisen viikon loppupuoliskolla ja vähän käyn kans läpi mitä vaikutuksia itse olen kokenut tuotteiden osalta. Oon jotenkin super innoissani, koska onhan se nyt jännää seurata, etenkin jos huomaa olon kohentuneen! Kuka nyt ei haluaisi voida hyvin. 🙂


Jos jollain muulla heräsi kiinnostus FitLine-tuotteita kohtaan niin älä pelkää ottaa yhteyttä!

Mun kautta voi siis nyt tilata tuotteita ja jos jokin jäi askarruttamaan niin kysymykseesi varmasti löytyy vastaus!

Yhteydenottoja voi laittaa mun sähköpostiin thisthingcalledlifemari@gmail.com

Lähteet:

Verkkokauppaan pääset allaolevasta linkistä ja sieltä löytyy myös jokaisen tuotteen tarkempi sisältökuvaus
https://www.pm-international.com/?action=product&p_id=23059&cid=72&lang=fi

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required