Tää syksy on menny ihan älytöntä haipakkaa. Lokakuulle on tosi paljon kivoja juttuja jo tulossa.

Näitä mä rakastin syyskuussa!

Pullo alkaa olla jo puoliksi tyhjä!

Mossa Vitamin Oil Cocktail

Nyt kun iho alkaa jälleen kuivua niin tää on ollut oikea pelastus! Levitän sen kasvoille lähinnä yöksi kosteusvoiteen alle. Tuntuu ettei mun ihoni ole vielä ikinä ollut näin hyvin kosteutettu ja ravittu. Saan kyllä hankkia talvelle uuden purkin, mun iho juo tän ennen kun tammikuuhun edes päästään. 😀

Bohon luomivärit

Olen ollut aivan rakastunut Bohon kirkkaisiin luomiväreihin. Olen totutellut ajatukseen, että arkenakin voi käyttää vihreää tai keltaista! Jostain syystä mitkään nuden sävyt ei oo puhutellu mua yhtään tänä syksynä. Täytyy olla väriä ja näyttävyyttä, että varmasti näkyy Helsingistä Forssaan asti.

Bohon ihana keltainen!

Kuivaharjaus

Tästä kirjoitinkin blogiin ihan oman postauksen ja oon oikeasti koukussa tähän! Iho tuntuu vaan niin paljon vastaanottavaisemmalta hoitotuotteille ja sileämmälle.

Dexter ja Pako

Näitä oon tällä hetkellä katsellut Netflixistä aina kun ehtii. Pako aloitettiin Joonaksen kanssa alusta, koska itse en hirveästi enää sarjasta muista. Nyt katsellaan toista kautta, koska ei olisi ollut pointtia hypätä siihen uuteen kauteen, jos tarina on vähän ööö ja mitä. Lincoln on niin huhhuh, että voisin katsella sarjaa pelkästään sen rintalihasten takia. 😀 Dexteriä oon katsellut omalla ajallani ja pientä ontumista on kyllä tarinan suhteen ollut jo 2. kaudessa, mutta oon silti niin koukussa etten voi lopettaa.

YouTuben chill/relax/study 24/7 radio

Olen huomannut saavani parhaiten aikaan esimerkiksi koulutehtäviä tai kotihommia, jos taustalla on jotain ääntä. En tarkoita kuitenkaan radiota, en voi sietää mitään kotimaista radiokanavaa. Mieluiten instrumentaalista ja jotain keskittymistä parantavaa soundia. Törmäsin tähän sattumalta YouTubessa ja siitä asti oon laittanut tän aina taustalle kun tuntuu, että nyt täytyy saada fokus kohdilleen.

Linkki radioon: https://www.youtube.com/watch?v=h8W73zB4VMM

Keskittyminen kohdilleen ja katse kohti tavoitteita!

Kotimaiset omenat

Syyskussa ostin joka kauppareissulla vähintään muutaman omenan, koska ne on nyt olleet parhaimmillaan. Syön niitä aina pitkin päivää sellaisenaan. Haaveilen tosin jatkuvasti siitä omasta omenapuusta, että voisi valita just sellaset lajikkeet joista itse tykkää. Oon aina inhonnut jauhoisia ja makeita omenia, niissä pitää olla kiinteä malto ja vähän kirpeyttä.

Kumpuoti

Työssäoppimispaikkani sijaitsee Kumpulassa ja siinä ihan vieressä on maailman söpöin kauppa. Ensimmäistä kertaa kun menin sisään pieneen lämpimään kyläkauppaan omistaja esitteli itsensä, käteltiin ja hän toivotti tervetulleeksi Intiankadulle. Olen muutaman kerran napannut sieltä lounaaksi aivan järkyttävän hyvän salaatin. Joka kerta se on ollut yhtä monipuolinen ja sisältänyt laajan valikoiman kasviksia, kaalia, linssejä, kikhernettä, quinoaa ja aina jotain ihanaa salaatinkastikkeen tapaista sosetta.

Kumpuoti, Kumpulan kyläkauppa
Intiankatu 25, 00560 Helsinki 

Vihreä neule ja oranssit shortsit kirpparilta
Neuleet

Syyskuu oli ehkä välillä vielä hieman liian lämmin neuleiden pukemiseen, mutta ainakin kaivelin ne jo kaapinpohjalta esiin. Mulla on aika hyvä valikoima kertynyt, joten pyrin tänä syksynä/talvena käyttämään kaikkia monipuolisesti. Muutenkin oon tottunut siihen, että mua palelee mm. aina, joten käytän vähintään jotain neuletta tai neuletakkia kotoillessa.

Syyskuussa mun korvissa soi eniten: Kaija Koo – Surulapsi

Tää biisi vaan muistuttaa mua kesästä, Kaija Koon keikasta Lieksassa ja äidin kanssa jaetusta kivasta hetkestä. Haikailin kesälomaani takaisin useaan otteeseen syyskuun aikana, kohta on onneksi syysloma. 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required