Hei hei hiukset

Tosiaan parisen viikkoa sitten olin varannut ajan hiustenleikkuuseen ja elin ennen sitä hieman pelonsekaisin tuntein. Oli aika tehdä vähintään siistintää, koska en ollut käynyt melkein puoleen vuoteen kampaajalla. Tiedän, aikas peikkona sitä on tullut mentyä. Halusin itse leikkiä kampaajaa, joten vaalensin, värjäsin ja jopa leikkelin latvoja itse. Minulla oli kuitenkin pitkät hiukset, joiden mallia sai hyvin ylläpidettyä leikkelemällä vain kaksihaaraisia kylppärin valossa.

Violettii

Tosin tukkaa lähti hieman enemmän kuin ehkä ajattelin. 😀 Syksyn tullessa itselleni hiipi tunne, että nyt voisi jälleen repäistä ja keksiä jotain uutta ja jännää. Olen ihmisenä persoona, joka kyllästyy helposti, joten tykkään aina sotkea pakkaa. Kävin tänä syksynä myös näöntarkastuksessa ja olin sokeutunut jälleen lisää, molemmat silmäni ovat nyt vahvuudeltaan -5. Kyllä. Näen ehkä kymmenen sentin päähän ilman laseja. Samalla reissulla myös vanhat sangat saivat lähteä. Kevyempää mallia tuli tilalle.

Joten syy miksi leikkasin hiukseni on se perinteinen – kyllästyminen. Tiesin kyllä värjätessäni latvat violetiksi, että aikansa kutakin. Kysessä on kuitenkin ihan kemikaaliväri ja soin itselleni hetkellisesti sen käytön. Huomasin kuitenkin, että levittäessäni väriä käsissäni tuntui pientä polttelua vaikka pidinkin hanskoja. Siinä vaiheessa tiesin, että nyt saa jälleen riittää värjäilyt. Muistan kuinka minulla oli joskus lukiossa kirkkaan oranssi pää ja se allergisoi itseäni ihan hulluna.

Naps naps

Perjantaina Ruohonjuuressa hypistelin käsissäni Cultivatorsin kasvivärejä, joten voi olla, että haen omaan väriini täydennystä väripurkista. Oma luonnollinen hiusvärini on kylmähkön ruskea, joten mietin jotain hieman suklaisempaa ja lämpimämpää sävyä. Cultivatorsilta tuntui löytyvän oikein kattava värivalikoima, joten katsotaan, katsotaan.. Olen jo aiemminkin käyttänyt tumman ruskeaa hennaa, se haju on hyvin erikoinen käyneen ruohon ja navetan sekoitus. 😀 Joten sitä herkkua odotellessa.. 😀

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required