Otsikko kuvaa juurikin oloani tällä hetkellä. Eikä tarkoituksena ole kuorrutella asioita ihan kuin elämäni mukamas olisi täydellistä.  Ei sellaista elämää olekaan, mutta tärkeintä on tehdä parhaansa siinä tilanteessa ja nauttia matkasta. Muutamaan otteeseen olen hehkuttanut mun sisältä kuplivaa hyvää oloa. Mistä se tunne sitten johtuu niin kyseessä on monen asian summa.

Olen onnellinen, koska kesän jälkeen tajusin kuinka kovasti mä kosmetologiksi haluan, että olen valmis jättämään puutarhurin hommat pelkästään tulevaisuudessa omaassa pihassa harrasteluksi. Nautin kyllä jokaisesta kesästä, jonka olen saanut olla ulkohommissa, mutta rehellisesti tuntuu ettei tää polku enää vie tällä hetkellä mua eteenpäin.

Duunistöis

Olen onnellinen, koska vietin mainion kesäloman, jota edelleen haikeudella mietin. Olin pari päivää Lieksassa ja viikon Vuokatissa perheen kanssa. Kaipaan erityisesti Katinkullan kylpylän höyrysaunaa ja höyryssä leijuvaa eukalyptuksen tuoksua. Lisäksi muistin kuinka puhdasta ilma on Itä-Suomessa. Lenkkeillessäni Helsingissä haikailen Vuokatin juoksulenkeillä hengittämääni raikasta kangasmetsän tuoksua. Tosin niitä itikoita ei ole ikävä. 😀

Olen onnellinen, koska koulu jatkuu jälleen. Sain vielä ihan huipun harjoittelupaikan, missä pääsen tekemään hoitoja luonnonkosmetiikalla! Lisäksi kesän aikana päässäni sauhusi monia ajatuksia mihin suuntaan jatkaa hoidollisten oppien suhteen ja mille kaikille kursseille sitä itsensä vielä joskus haluaa tunkea. Oppiminen ei lopu koskaan. 🙂

Syksyn uudet sävyt: Kaunis violetti 217 Amethyste, kirkas keltainen 106 Bouton D’or ja pehmeän oranssi 107 Sienne

Olen onnellinen, koska syksy tulee. Vaikka olen ehdottomasti sitä mieltä, että kesä on paras vuoden aika, jos siis on vain lämmintä. On niin parasta kun illat pimenevät ja voi kietoutua vilttiin teemukin kanssa lukemaan kirjoja ja kaivaa kaapista neuleita. Rakastan tummia huulipunasävyjä ja ruskan värisiä kynsilakkoja. Sitten tulee se talvi ja.. Noh, siitä yrittää sitten kaivaa myös jotain hyvää sanottavaa. :–D

Vitamiineja myös iholle! Etenkin talvella uskon tämän olevan itselläni suuresti käytössä kasvovoiteen alla.

Olen onnellinen, koska tunnen sisälläni niin. Rauhan ja tyytyväisyyden. Moni asia tuntuu vain loksahtaneen paikalleen, ei toki ihan itsestään. Oman onnensa eteen saa tehdä töitä, jos haluaa löytää rauhan sisältään. Onnellisuus hyvin harvoin löytyy ulkoapäin. Jos ei ensin ole tyytyväinen omaan itseensä omassa seurassaan, ei mielestäni pysty tuntemaan aitoa onnellisuutta. Raha, tavarat tai edes muut ihmiset eivät voi täyttää täysin sitä onnen tunnetta, joka huokuu sisältäpäin. Muut ihmiset toki tukevat tätä matkaa ja helpottavat ymmärtämään, että onnellisuus on tässä, meidän kaikkien ulottuvilla juuri nyt.

Onnellista syksyn odotusta kaikille! 🙂

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required