Flunssan viedessä kaikki voimat, tämän postauksen aikataulu hieman venähti.. Ihan normaalia minulle, harvoin mulla asiat tapahtuu niin kuin on hienosti omassa päässään suunnitellut. 😀 Hyvä puoli tässä on se et olen nyt ehtinyt testaamaan tilaamiani tuotteita ja osaan hieman sanoa mielipidettä jokaisesta uudesta purnukastani.

Ecco Verde on siis ihan kamalan ihana. Tahtoisin ostaa sieltä mm. kaiken. Nyt sain kuitenkin pidettyä malttini ja tilattua noin 60€ edestä, joten sain tilaukseni ilman postikuluja. Kaikki on luonnonkosmetiikkaa ja vielä niin edullisin hinnoin! Ensimmäisellä kerralla kun avasin sivun hieraisin silmiäni pariin kertaan. Vertailun vuoksi ajattelin tähän postaukseen napata hinnat tuotteille Ruohonjuuresta, koska erot on mielestäni huimat!

Lavera Faces luomukehäkukka tasapainoittava mattavoide

Kesällä pärjää paljon kevyemmällä päivävoiteella, joten tää Laveran mattavoide on oikea pelastus kesään. Ei kiiltele iho vaikka vähän hikoileekin, tosin eipä tänä kesänä ole sitä ongelmaa ollut.. Palelee vaan.

Sekaihoni kiittää!

Ecco Verde: 8,30€

Ruohonjuuri: 18,15€

Lavera kirkastava kuorinta

Tarvitisin kesälle uuden kuorinta-aineen, jolla saisin hiottua ihon pinnasta erityisesti pölyn ja mullan rippeet kasvoilta. Tuolla kun kaupungin puistoissa möyrii ties missä, on niin paljon freesimpi olo tämän kuorinnan jälkeen. Jälleen Laveralla on jotain hassuja pieniä vihreitä pampuloita tuotteessaan. Tällä kertaa ne ovat jojobarakeita!

Vihreitä palluroita

Ecco Verde: 5,18€

Ruohonjuuri: 11,30€

Lavera Hair Pro shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille

Nyt kun villiinnyin tähän violetin sävyyn niin tuli tarvetta shampoolle ja hoitoaineelle, jotka suojaisivat väriä kestämään pidempään. Jälleen Lavera pelasti ja siis mikä tuoksu! Jollekin herkemmälle se voi olla liian voimakas, mutta omaan nokkaani se on sopivan makeahko. Hiukset tuntuvat todella hoidetuilta pesun jälkeen.

Happy hair

Ecco Verde: Shampoo 4,14€ & Hoitoaine 4,14€

Ruohonjuuri: Shampoo 8,75€ & Hoitoaine 8,75€

Bjobj Valkosavi shampoo

Nyt kesällä päänahkani on voinut paremmin, mutta kun ilmat jälleen viilenevät alkaa myös kuivuminen ja kiristys hiusjuuressa. Valkosavi on hyvä rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa, joten nappasin uutuustuotteen testiin. Huomaan heti, että päänahkani on jälleen enemmän tasapainossa. Valkosavi ei myöskään ole niin voimakkaasti syväpuhdistava, että se veisi värin mennessään.

Ecco Verde: 8,72€

En löytänyt kyseistä sarjaa Ruohonjuuresta.

Bjobj Valkosavitahna

Tämä tuote säikäytti minua ensimmäisellä kerralla. Olin kuorinut ihon ja levitin tahnan kauttaaltaan kasvoille ja annoin sen olla ilmeisesti reippaasti liian kauan, sillä huuhdeltuani aineen pois oli koko naamani kuin tomaatti. Pelkäsin allergista reaktiota, mutta itsepäisesti testasin tuotteen vielä toiseen kertaan, tällä kertaa laitoin sitä vain T-alueelle, missä minulla on eniten epäpuhtauksia. Pidin sitä korkeintaan minuutin tai pari, eikä samaa punoitusta enää tullut. Se sisältää takiaisuutetta, timjamiuutetta ja eteeristä rosmariiniöljyä, jotka yhdessä muodostavat tehokkaan kombon epäpuhtauksille. Hieman liiankin tehokkaan.

Ecco Verde: 7,26€

Tuotetta voi käyttää myös vartalonaamiona.

Lavera nestemäinen rajauskynä

Nyt on tunnustettava, etten ole vielä korkannut uutta eyelineriani. On vain tämä kesällä meikkaaminen vähän niin ja noin, joten se saa odotella vielä syksyä. 😀

Ecco Verde: 8,30€

Ruohonjuuri: 11,15€

puroBIO cosmetics aurinkopuuteri

puroBIO on itselleni uusi tuttavuus värikosmetiikan saralla. Halusin matan aurinkopuuterin nimenomaan varjostusten tekemiseen. Sävynä on itselläni 01 , joka on käännetty Kalpeanruskeaksi, viitaten hieman kylmempään pohjasävyyn. Pieni määrä tekee jo paljon, joten riittää pitkäksi aikaa.

Sävy 01
Kesää kasvoille

Ecco Verde: 8,83€

Ei ole saatavilla Ruohonjuuressa. En tiedä onko ylipäätään Suomessa myytävänä?

puroBIO cosmetics kulmakynä

Ainoa huono puoli netistä tilaamisessa on juurikin sävyt. Kuvissa ostamani sävy 07 näytti keskiruskealta, mutta se onkin hieman enemmän harmaaseen taittuva. Mikä ei itseäni ole käytössä haitannut, sillä oma ruskea hiusvärini on jossakin valossa hieman harmahtavampi. Seuraavaksi aion kyllä ostaa heidän tummemman sävynsä ja selailla myös mitä muuta kivaa puroBIO myy..

Ecco Verde: 6,22€

Ecco Verde tulee kyllä olemaan tulevaisuudessa ostospaikkani! Sitä miettii kuinka paljon kosmetiikan hinnoissa on ilmaa, toki Suomeen kuljetus maksaa. Näin opiskelijana sitä aina etsii edullisempia vaihtoehtoja. Käytän toki täällä tuotettua kosmetiikkaa, mutta niin kauan kun joku innovatiivinen ei kehitä kotimaista värikosmetiikkasarjaa niin tyytyminen on muualta Euroopasta tulevaan. Siis miten siistiä olisi valmistaa esim. huulipunahylsy suomalaisesta koivusta, kotimaisessa tehtaassa ja raaka-aineet ja sävyt tulisi meidän luonnon innoittamana? Tällasta hullua ideaa oon myös päässäni pyöritellyt, tulevaisuus näyttää.. 😀

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required