Kuten jo lupailin, että kirjoitan vielä uudemman kerran Avrilin huulipunakynistä. Aiemmin tein jo blogitekstin ylipäätään edullisesta luonnonkosmetiikkamerkistä Avrilista, mutta nyt keskityn lähinnä heidän huulipunakyniin. Minulta siis löytyy jo sävyt Bonbon ja Rose Charme, mutta Luonnonkaunis 2017-messuilta mukaani tarttui kaksi uutta sävyä! Ostin uudet punakynät 5€/kpl messuhintaan, joten ihan hullua olisi ollut jättää niitä sinne, hei haloo!

Koostumus on näissä kynissä kyllä vertaansa vailla, väri levittyy mielestäni tasaisesti ja jättää kauniin mattapinnan. Ainoana miinuksena ehkä sanoisin niiden olevan hieman kuivattavia, mutta kokeilin laittaa huulirasvaa ennen punaamista ja se toimi! Kyniä saa myös olla terottamassa aika usein, en tiedä johtuuko se koostumuksesta vai siitä, että ne vain kuluvat minulla niin nopeasti..

Pelkkää lovee

Violine

Violine on sävynä kauniin punertava, taittuu kuitenkin enemmän fuksiaan. Mielestäni tää sävy sopii älyttömän hyvin mun violettien latvojen kanssa. 😀 Tosiaan, mun hiukset sai vihdoin toivomani sävyn ja tykkään ihan älyttömästi!

Mun pisamat on villiintyny

Corail

Kesän takia mun uusi ihastus on kaikki korallin väriset meikit – poskipunat, luomivärit ja huulijutut! Se on mulle myös todella keväinen sävy. Yhdistelmä korallin värinen huulipuna + aurinkopuuteri on mulle täydellisyyttä.

Tää sävy huutaa kesää!

Tosiaan vielä tänään on GreenDealin Ystävämyynti heidän verkkokaupassa ja mm. nämä ihanat Avrilin huulipunakynät ovat hintaan 4,99€ (norm. 6,99€). En uskalla edes selailla, sillä tein parisen viikkoa sitten Ecco Verdeen tilauksen ja minulla on niiden ostosten esittelypostaus vielä työn alla. 😀

Vielä tähän loppuun tiedoitusasiaa! Perustin nyt blogille täysin oman Instagram-tilin, ihan vain selkeyden vuoksi erottamaan omat henkilökohtaiset postailuni blogistani. Sillä henkilökohtainen tilini on yksityinen, joten nyt julkiseen blogitiliini ovat kaikki tervetulleita! Käykää siis seuraamassa thisthingcalledlife.fi ja pysytte kuulolla mitä blogissa tapahtuu. 😉

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required