Kirjoitin aiemmin joululahjaksi saamastani sivellinsetistä eli Spectrum Collectionsin kaunokaisista. Saan olle pesemässä niitä jo parin viikon välein, sen verran ahkeraan tulee suttailtua. Pelkkää rakkautta Spectrumia kohtaan! Mainitsin myös aiemmin kevään tuomasta levottomuudesta, eipä tuo ole tainnut helpottaa yhtään vieläkään. 😀 Seuraavaksi olisi esittelyssä vuodenaikaan sopivat sävyt, joita on tullut kevään ajan käytettyä ja kesäkin taitaa mennä näillä väreillä. Samalla Spectrumin siveltimet pääsevät jälleen valokeilaan, koska ei niitä voi kehua liikaa!


Meikkivoide

Tämän hetken meikkivoiteenani käytän Lushin Light Yellow – värivoidetta. Ostin sen testiin Tukholman reissulla. Sitä voi sekoittaa kosteusvoiteen sekaan tai laittaa suoraan kasvoille, riippuen kuinka peittävän lopputuloksen haluaa. Se tuntuu hyvältä ja levittyy tasaisesti, mutta täytyy muistaa, etteivät Lushin tuotteet ole luonnonkosmetiikkaa. Heidän imagostaan voi saada luonnollisemman käsityksen, mutta esimerkiksi tämäkin meikkivoide sisältää muutamia synteettisiä aineita, jotka on kuitenkin luokiteltu turvalliseksi. Paljon heidän tuotteistaan on kylläkin vegaanisia.

Ehdoton lempisiveltimeni on A02, koska sen muotoilu on hivenen viisto ja sillä on helppoa päästä kasvojen eri kulmiin kuten leuan alle ja nenän ympärille. Spectrumin sivellinten myötä rakastuin vielä enemmän tasapäisiin siveltimiin.

Lush ‘Light Yellow’ ja A02

Minulla on viha-rakkaus-suhde Bohon meikkivoideteeseen, itse olen sävyssä Beige Diaphane 01. Toisinaan tuntuu, että meikkivoide levittyy hyvin ja toisinaan saan työstää pohjaa suhteellisen kauan, että päästään tasaiseen jälkeen. Parhaan tuloksen saa kun tekee pieniä alueita kerrallaan ja työskentelee mahdollisimman ohuella kerroksella. Tätä jos erehtyy laittamaan liikaa niin ei tule kuin sotkua ja paha mieli.

Sivellin B01 menee samaan kastiin tasapäisten sivellinten kanssa – pelkkää rakkautta! A02 on selvästi perinteisempi meikkivoidesivellin. Bohon meikkivoide on kuitenkin sen verran haastavaa levittää, että olen käyttänyt joko sormiani tai sientä.

Peitevoide

Peitevoiteenani käytän Bohon sävyä Beige Diaphane. Lushista tarttui mukaani myös heidän Feeling Younger värivoide, joka on todella monikäyttöinen tuote. Sitä voi käyttää korostusvärinä poskipäille, nenälle, kulmaluulle, mihin ikinä haluaakaan hehkua. Lisäksi sitä voi sekoittaa meikkivoiteen sekaan antamaan loistetta koko kasvoille. Itse olen tähän asti käyttänyt sitä vaalentamaan ja kirkastamaan mustia silmänalusia. Peitevoiteen levityksessä olen käyttänyt tasapäisiä B03 ja C02 siveltimiä. Molemmat sopivat muodoltaan hyvin juurikin silmien alueelle ja niillä on helppo töpöttää peitevoide paikoilleen.

Lush ‘Feeling Younger’ & Boho ‘Beige Diaphane’

Puuteri

Minulla oli uuden puuterin osto edessä ja Sokoksen 3+1 päivillä tarjouksessa sattui olemaan Laveran Fine Loose Mineral Powder, joten nappasin sen testiin. Se on loistava sitomaan meikkipohjan ja helppo käyttää minkä tahansa meikkivoidesävyn kanssa. Itse koin “sävyttömän” irtopuuterin hyödylliseksi, sillä sävyttävä päivävoiteeni on tummempi kuin normaalisti käyttämäni meikkivoide, joten vältyn kahden puuterin hankinnalta.

Siveltimistä A01 on erityisesti puuterin sutimiseen tarkoitettu sivellin. Tykkään kuitenkin vaihdellen käyttää myös C05 sivellintä puuterille sen kapenevan kärjen vuoksi.

Aurinkopuuteri

Kesää kasvoille

Bohon meikit tulivat suurempaan suosioon noin reilu vuosi sitten. Muistan olleeni Tampereen Ruohonjuuressa ja oli aika ostaa uusi aurinkopuuteri, joten matkaan tarttui Boho. Lähes aina kun olen meikannut olen sipaissut sitä kasvoilleni, eikä purnukan pohjaa näy vieläkään. Todella riittoisasta tuotteesta kyse ja sävy (03 Terre de Gascogne) on niin kaunis päivettyneellä iholla.

Ja vihdoinkin! Olen niin onnellinen, minulla on jopa kaksi viuhkasivellintä! Tämä sivellintyyppi oli ollut itselläni jo kauan hankinnassa juuri sen monikäyttöisyyden vuoksi. Isompi soveltuu aurinkopuuterille kun haluan hieman sävyä otsalle, poskille ja kaulalle. Kapeampi taas hoitaa hohdepuuterin levittämiseen poskipäille ja varjostusten tekemiseen. Tosin varjostuksiin koen ehkä Bohon aurinkopuuterissa olevan hieman liikaa kimalletta, siksi kuolailen tällä hetkellä puroBion mattaa aurinkopuuteria.

Poskipuna

Laveran (Shimmerin Apricot Light 02) ja Benecosin (Toasted Toffee) ovat molemmat myös pyörineet paljon blogissani. Poskipuna on itselläni yksi niistä tuotteista, jota en välttämättä käytä ihan päivittäin, muttaa tykkään aina juhliin tai muihin häppenenkeihin meikatessani käyttää. Lavera alkaa kyllä jo hieman näyttää pohjaansa. Haluaisin kesäksi kauniin korallin, kevyesti oranssiin vivahtavan sävyn, Bohon ‘Corail’ kovasti minua houkuttelee..

Pääsääntöisesti olen tarttunut A05 ja C04 siveltimiin poskipunaa levittäessäni. Keskimmäinen A04 on välillä toiminut milloin missäkin, poskipunalla, puuterilla, aurinkopuuterilla, Lushin värivoiteen levityksessä..

Silmät

Luomivärin pohjustusvoiteena olen käyttänyt Benecosin luomiväripohjaa. Se on ollut ihan toimiva, mutta sen loppuessa luulen kokeilevani Laveran Eyeshadow Basea.

Tässä ovat siis ensimmäiset neljä luomivärisivellintä. Käytin ennen sienipäisiä luomivärisiveltimiä, mutta ne ovat jo painuneet tyystin unholaan. Pienin A19 sekaantuu minulla edelleen huulipunasiveltimeen. 😀

‘Matt’n Blossom’ & ‘Frozen Lilac’ & ‘Golden Copper’

Laveraa kun olen nyt kovin kehunut niin jatketaan samalla luomivärien kehumista, nämäkin ovat jo blogissa näkyneet. Mielestäni ne ovat hyviä arkikäyttöön ja juurikin pohjustusvoiteen kanssa ne kestävät kyllä läpi yönkin (testattu on). ‘Frozen Lilac’ on ehkä sävynä hieman itselleni haastava, mutta olen päättänyt keksiä vielä kombon jolla saan sen toimimaan. Ugh!

Nämä kolme sivellintä ovat ottaneet paikkansa luomivärin rajojen häivytyksessä. Nyt kun tätä kuvaa katsoo ne näyttävät hyvin identtisiltä, mutta voin vannoa niiden olevan kolme eri sivellintä. 😀

Benecos Natural Duo Eyeshadow ‘Noblesse’ & Lavera ‘Matt’n Copper’

Luomivakoon sopivia sävyjä olen löytänyt toisen Benecosilta ja toisen Laveralta. Ne antavat hieman syvyyttä silmämeikkiin. Levittelen niitä vaihdellen näillä kolmella siveltimellä, A19 antaa kuitenkin tarkimman jäljen. A07 ja A13 taas utuisamman lopputuloksen riippuen hieman mitä on hakemassa.

Huulet

Lavera ‘Hazel Nude’ & ‘Rosy Sorbet’, Benecos ‘Flamingo’, Avril ‘Bonbon’ & ‘Rose Charme’, Benecos huulipunakynä ‘Rusty’ ja huultenrajauskynä ‘Pink’

Jälleen joukko sävyjä, jotka ovat ahkeraan pyörineet jo blogissani. Benecosin huulikiillot olen ehkä todennut hieman tahmeiksi koostumukseltaan, mutta jos haluaa vain hieman kiiltoa huulille niin siinä ne kyllä onnistuvat. Edullinen perustuote. Uusimpana ihastumisenani ovat Avrilin huulipunakynät, jotka ansaitsevat täysin oman postauksensa. Minulta löytyy jo neljä sävyä, uusimpana kuvasta puuttuvat ‘Corail’ ja ‘Violine’, mutta niistä juttua myöhemmin!

Boho ‘307 Coquelicot’, Zuii ‘Sheer Peach’, Benecos ‘Cream’ & Lavera ‘Peach Amber’

Neljä tämän hetken suosikkiani huulipunista, tosin Avrilin huulipunakynät ovat vieneet sydämeni täysin! Harvakseltaan tällä hetkellä käytän perinteistä huulipunaa. Kenties syksymmällä sitten taas! Olen jo salaa katsellut muutamia sävyjä syksyä silmällä pitäen.. Pitäisiköhän ensin nauttia tämä kesä, ennen kuin alan jo vetämään villasukkia uudelleen jalkaan ja luumun sävyjä huulille.. Tässä vielä surullisen kuuluisa A15, se varsinainen huulipunasivellin! 😀

Loppuun vielä kevään käytetyin ja kenties kesälläkin suosioni saava yhdistelmä Laveran ‘Goldn’n Copper’ luomilla ja Avrilin ‘Bonbon’ huulilla. 🙂


Loppuun pakko kertoa, että olemme maanantaina luokan kanssa menossa Lohjalle Boholaan! Siellä sijaitsee Bohon tuotteiden tukku ja sitä kautta jälleenmyyjät voivat hankkia Bohon kosmetiikkaa. Ei varmaan tarvitse sanoa kuinka helkkarin innoissani olen, yritän vain keksiä kuinka säilyn suunnilleen järjissäni enkä kanna mm. kaikkea kotiin.. 😀

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required