Missäs sitä ollaan oltu?

Jälleen kerran kaikki muu on vienyt niin reippaasti aikaa, että blogi on hieman jäänyt taka-alalle. Tämä viikko on sentään väljempi aikataulullisesti, joten nyt on hyvää aikaa herätellä blogiakin hieman henkiin.

Niin, että missäs sitä ollaan luuhattu?!

Valtaosan ajasta on vienyt opiskelut, paljon on aina luettavaa ja uutta opittavaa. Lisäksi kun opiskelee iltaisin niin päivä tuntuu menevän ihan hurjaa vauhtia ja huomaakin, että kello on jo taas yhdeksän illalla. Ei siinä enää ehdi juurikaan bloggailemaan, varsinkin kun olin viime viikon koulun lisäksi töissä.

Ilmoitin itseni siis Varamiespalveluun. Toiveenani on saada edes jotain hommia koulun oheen ja ensimmäinen keikka kestikin kuusi päivää. Se oli ehkä rankimmat kuusi päivää ihan hetkeen. Olin kahdeksasta neljään töissä ja ilta kahdeksaan koulussa, joten ei juuri tullut kämpillä käytyä kun nukkumassa. Siitäkin selvittiin ja työstä jäi itselleni kaikesta huolimatta todella hyvä fiilis, sillä työpaikka oli todella mukava ja pomoni erittäin reilu. Olisin voinut viihtyä pidempään, mutta minun tietokoneosaamiseni on kuitenkin erittäin rajallista. 😀

Odottelin työhaastattelua. Mun paita sopi odotustilan tuoleihin 😀

Oman kivan mausteensa vielä tähän hieman kiireiseen kevääseen on tuonut vapaaehtoistyö. Olin viime vuonna mukana järjestämässä 350 Suomi Ry:n (käykää tykkäilemässä Facebookissa!) ilmastotapahtumaa Power Shift 2016 ja nautin kyllä silläkin puolella blogin pyörittämisestä. Taisi vain stressi laueta itse tapahtumapäivänä, sillä makasin sen viikonlopun kotona kuumeessa ja missasin itse häppeningit. 😀 Nyt minua pyydettiin uuden hallituksen jäseneksi ja pääsin mukaan viestintäpuolelle jälleen! Jeej! Vielä ei ole isompaa kiirettä ollut, mutta vähitellen saadaan tämäkin homma jälleen käyntiin. Vaikka työn jälkeä ei ehkä näe ihan heti, mutta tietää kuitenin et kohti parempaa ollaan menossa niin se jo lämmittää. Lisäksi on jälleen niin hyvä porukka kaiken tän takana, että eipä parempaa vois toivoa. 🙂

Kevät on siis vain jotenkin hurjalla vauhdilla mennyt eteenpäin, että hyvä jos on ehtinyt huomaamaan kaikkea kuten voikukkia ja miten kaikki jo hieman vihertää. Enää parisen viikkoa ja on jo kesäkuu ja meitsi aloittaa Helsingin kaupungilla puutarhurin hommat. Joten nyt jo tietää, että kesä-heinäkuu menee ihan kamalaa haipakkaa. Onneksi siinä on välissä sentään Lontoon reissu, jonka hehkuttamiseen en vain kyllästy.. 😀

Valkovuokkoja

Mitenkäs mun levottomuus? Noh, hiukset on kokenut muutosta, joka on itse asiassa hieman vielä kesken. 😀 Päätin tehdä ihan itse haaveilemani hiuskuontalon ja säästää siinä euroja. Sinällään ajatuksena hyvä, toeutus on tuonut hieman päänvaivaa. Unohdin näköjään kuinka tumma mun oma hiusväri oikeasti onkaan ja ensimmäisellä vallennuksella en vain päässyt ihan tarpeeksi vaaleaan lopputulokseen. Joten mun ostamani Herman’s Amazin Vicky Violet ei ihan näkynyt halutulla tavalla. Lisäksi kyseinen väri ei pysynyt mun hiuksissani kuin kahden pesun ajan ja olen lukenut muillakin olevan samanlaisia kokemuksia. Sekin on todella yksislöllistä. Joten edessä on vielä toinen vaalennus ja jattelin seuraavaksi testata Directionsin hiusvärejä.

Kevät nyt kun on minulle muutoksen aikaa niin päätin eilen sitten harjoitella mun eyelinerin kanssa jotain uutta ja kivaa. Noh avasin mun Bohon nestemäisen eyelinerin ja koostumus oli hyvin vetinen ja tuoksukin hieman oudohko. Kertoo kenties siitä, että eipä ole ollut aikaa rajailla luomia tai edes harjoitella. 😀

Uuden eyelinerin osto edessä, haluan treenailla lisää!

Tällasta mulle kuuluu. Mulla on jo ollut tekeillä postaus nimeltä Kevään sävyt ja siveltimet, mutta kovin olen joutunut aina vaan lykkäämään sitä. Nyt päätin, että loppuviikosta olisi tulossa jotain uutta, että saa tämänkin homman taas käyntiin. Kesälle olen miettinyt, että voisi jälleen etsiskellä kivoja ohjeita liittyen kotikosmetiikan tekoon ja erityisesti jääkaapin sisältöä voisi hieman kaivella. Saas nähdä onko kurkut silmillä ja avokadot naamalla. 😀

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required