Kevät ja levottomuus

En tiedä kuinka moni muu jakaa saman fiiliksen, että keväällä iskee sisimpään ihan valtava levottomuus. Siis joka kevät, sama juttu. On aika nousta narsissin lailla kukoistamaan ja nauttimaan kevään tuomasta valoisuudesta ja kesän tuomasta keveydestä!

Uusi vuodenaika.

Muutoksia.

Mikä sitten muuttuu?

Lähes KAIKKI!

Okei, ehkä hieman liioittelua. Paljon muuttuu kuitenkin. 😀

Minä

Ihmiset muuttuvat jatkuvasti. Jos nyt mietin vuosi sitten kevättä, en ole enää sama ihminen kuin silloin. Asun eri paikassa, kesä tulee olemaan erilainen ja elämäni tuntuu olevan ihan erilaista kuin vuosi sitten. Kaikki on ollut positiivista muutosta.  Olen nyt päässyt siihen ensimmäiseen etappiin, johon vuosi sitten vasta haaveilin pääseväni.

Jos mietiään ulkoisia muutoksia, niin aikas samalla naamalla mennään edelleen. Paitsi, sain nyt varattua kampaajalle aikaa ja kutrit kokevat muutoksen. Se onkin ihan tervetullutta. Vaikka pidän omasta hiusväristäni, on nyt aika kokeilla jotain uutta. Enkä ole ihan heti leikkauttamassa etuhiuksia takaisin.. Olen vain onnellinen, jos nämä joskus päättäisivät kasvaa pidemmälle kuin silmille. Pinnit ja panta ja hermoromahdukset ovat tulleet tutuksi viimeisen 3kk:n aikana..

Ulospäin näkyy tyyneys, sisällä myllää halu repiä kaikki hiukset irti.

Koti

En osaa kutsua Helsingin soluhuonetta “kodikseni”. Koti tuntuu olevan nyt edelleen Forssassa, Joonaksen luona. Silloin kun olen siis “kotona”, tahdon ostaa kukkia ja luoda keväisempää tunnelmaa. Meillä on aikas villit suunnitelmat jälleen parvekkeen suhteen tälle kesää. Joonas on innostunut kasvattamaan paprikan, sipulin ja chilin taimia ja minä saan pitää huolta tulevasta kukkaloistosta. Se tulee olemaan jälleen meidän oma keitaamme kesäiltojen viettoon!

Kotiin liittyy tietysti myös vaatteet. Tai ainakin minulle on selvää, että joskus tulevassa unelmakodissani minulla on iso piha, valtava kylpyamme ja oma vaatehuone. Helmikuun lopussa päätin, että on jo aika kaivaa esille kesämekot ja ryhdyin haaveilemaan talvivaatteiden varastoinnista. Hieman optimistista, mutta minulle tuli siitä todella hyvä mieli. Olen ehdottomasti kevään, kesän ja syksyn ihmisiä. Talvi voitaisiin heittää kokonaan hittoon, kiitos!

Kauneus

Pastenllinsävyjä. Kirkkaita, värikkäitä huulipunia ja lakattuja varpaankynsiä. Hyvästi paksut pakkelikerrokset ja tervetuloa aurinkovoide ja sävyttävä päivävoide. Keväällä ja kesällä avainsanojani ovat hempeys, keveys, luonnollisuus ja värikkyys. Kaikki on kauniimpaa kesällä ja silloin vähemmän on enemmän.

Sokoksen 3+1 Päivää tarjouksena uusi puuteri ja uusi tuoksu kevääseen

Kevääseen littyy myös parin viikon päästä järjestettävät Luonnonkaunis-messut! Tänä vuonna luennot vaikuttavat yhtä mielenkiintoisilta kuin vuosi sitten, joten antoisa viikonloppu jälleen edessä.

Velvollisuudet

Hnnnngh. Parin viime viikon ajan olen jotenkin yrittänyt saada hoidettua pakollisia asioita, ihan kohtuullisella tuloksella. Tämä levottomuus kuitenkin sai aikaan yhden uusintakokeen, koska en malttanut ensimmäisellä kerralla lukea siihen. 😀 Toisella kerralla kahlitsin itseni sisälle opiskelemaan, vaikka ulkona aurinko huuteli juoksentelemaan levottomasti sinne tänne. Yritän kovasti psyykata itseäni ajattelemaan, että nyt täytyisi vain ahertaa ja kohta on kesä ja voi olla ihan hunningolla. Tai niin hunningolla kun työt sen nyt sallii, mutta kuitenkin. Fiilistellä enemmän auringosta ja käydä Lontoossa kuuntelemassa Green Dayta…! Yritä tässä nyt sitten keskittyä yhtään mihinkään olennaiseen.

Pitäis lukee tenttiin.. AURINKO PAISTAA!

Onneksi kohta on jo kesä. 😀

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required