Pieniä pohdintoja.

Kuten vähän maalailin Green Dayn Tukholman keikan jälkeen, että mietimme vakavasti lähtevämme uudelle keikalle Göteborgiin kesäkuussa. Tai siis, yllättävää kyllä, Joonas oli se joka heitti asian ilmoille! Taisin tehdä hänestä GD:n fanin huomaamattani. Nyt viikonnloppuna vähän leikittelimme ajatuksella uudelleen, että pitäisikö lähteä toiselle keikalle. Nyt kun bändi on taas kerrankin aktiivisena ja Euroopassa. Lontoon keikasta hieman haaveilimme ja annoimme asian hautua hetken aikaa. Eilen sitten kysyin:

“Pitäisikö ostaa ne liput sinne Lontoon keikalle?”

“YES!!!!!!!”

Nyt on siis reissu varattuna heinäkuun 1. päivälle! Lisäksi päätimme, että värjäämme hiukset vihreiksi. Noh, minä värjään lähinnä latvat kun saan ensin savivaalennuksen, mutta Joonas sanoi värjäävänsä koko pään. :—–D #vaingreendayfanijutut


Tämä kaikki on oikeastaan pohjustusta siihen mitä vähän olen mielessäni fiilistellyt ja pohtinut viime aikoina.

Tajusin, että tällaista haluan elämäni olevan. Ehkei nyt pelkästään Green Dayn keikkojen perässä matkailua, mutta ylipäätään, haluan pystyä lähtemään reissuun silloin kun molemmille sopii ja on tunne, että vois taas lähteä. Nämä on juuri sellaisia juttuja, joihin tahdon elämäni aikana sijoittaa – kokemuksiin, seikkailuihin ja uusiin paikkoihin. Se kuulostaa enemmän minun tavaltani elää.

Entäs lapset? Milloinkas niitä hankitaan? Kysymys jota ehkä joku saattaa esittää jossain vaiheessa. Aihe ansaitsisi oman postauksensa, mutta “koska minä olen vielä niin nuori, niin enhän minä voi sanoa, että en aio hankkia lapsia”. Voin vain sanoa, että nautin enemmän matkustamisesta ja työn teosta ja tykkään ostaa ennemmin itselleni ja kotiin kivoja juttuja. Haluan sijoittaa myös itseeni.

Jos asiat menevät kuten olen hieman haaveillut, niin tuleva työni tulee olemaan todella antoisaa. Tunne, että sunnuntaisin maanantai ei ärsytä on tavoittelemisen arvoinen asia ja töihin menee mielellään. Lomat eivät ole pakenemista töistä, vaan ennemmänkin nauttimista työn tuomasta hedelmästä ja voi hyvällä omallatunnolla esimerkiksi viettää pidennettyä viikonloppua kaupunkilomalla Euroopassa. Haaveilen parhaillaan omasta yrityksestä ja mahdollisuudesta määrätä itse omista työajoistani.

Tällä hetkellä koen olevani menossa kohti itselleni oikeaa suuntaa ja elämä on tällaisenaan antoisampaa kuin aikoihin. 🙂


 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required