Lavera Intense Nail Gel – Vegaaninen kynsigeeli

Koulusta opittua, kynsinauhojen hierominen auttaa lisäämään verenkierota kynsijuuren alueella ja edistää ravinteiden kulkeutumista kynsiin, jolloin voidaan vaikuttaa kynisen kasvuun. Kynsinauhojen hoitaminen antaa myös siistin ilmeen käsille ja kynsilakkakin asettuu nätimmin kun kynsinauhat on hoidettu ja työnnetty paikoilleen.

Jos siis iltaisin katsoo Netflixiä tai muuten telkkaria, kannattaa hankkia kynsinauhaöljyä tai -voidetta ja samalla hieroa jokainen kynsinauha pyörivin liikkein. Itse ainakin kuulun näihin ihmisiin, että tarvitsen aina jotain oheistekemistä telkkarin kylkeen ja siksi kynsinauhojen hoito menee siinä sivussa.

Huomasin Laveran Intense Nail Gel-hoitogeelin uutuustuotteissa yhdessä Intense Nail Cream-kynsivoiteen kanssa. Hoitogeeli kiinnosti itseäni enemmän ja minulta on puuttunut kynsille hoitotuote, joten nappasin tämän parisen kuukautta sitten testiin.

Geeli sisältää pieniä vihreitä rakeita ja hetken kummastelin kaupassa, että mitä ihmettä tähän on laitettu. Lukemalla selvisi, että pallurat sisältävät luomu aloe veraa ja luomuanansuutetta. Rakeet hajoavat niitä pyöritettäessä ja ne eivät ole kovia rakenteeltaan vaikka siltä näyttäisi. Todella hellävaraista ja tehokasta hoitoa kynsille. Tästä perjantai-illalle puuhaa, jos Netlix maraton on suunnitelmissa! 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required