Edullinen luonnonkomsetiikkasarja Avril

Ensimmäistä kertaa ikinä, päätin tarttua Black Friday tarjouksiin. Vaikka päivän tarkoitus noin yleisesti onkin hyvin surullinen ja kulutuskeskeinen, se tiesi kuitenkin hyvää luonnonkosmetiikkaan hurahtaneen kukkarolle. Pyrin myös itse tällä hetkellä löytämään tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja hinnaltaan työttömän/tulevan opiskelijan kukkarolle sopivia. Onneksi tällaisiakin tuotteita löytyy, Boho on löytänyt paikkansa meikkipussitani ja nyt löysin sarjan nimeltä Avril. Jälleen ranskalainen edelläkävijä!

Facebookin Luonnonkosmetiikka-ryhmässä on useampaan kerran mainittu GreenDeal niminen verkkokauppa. Selailin tarjontaa ja moni kehui Avrilin huulipunakyniä, että päätin ostaa pari sävyä testiin. Lisäksi silmäni osuivat huulipunaan, joka näytti täydelliseltä talveen!

dav


Huulipunakynät

Huulipunakynät maksavat 6,92€ ja niiden Black Friday tarjoushinta oli 4,99€ eli hyvin edukkaita!

dav

dav
Sävyt Rose Charme ja Bonbon

Avrilin huulipunakynät jättävät huuliin kauniin mattapinnan, joka ei kuitenkaan tunnu kuivattavalta. Yllätyin ensimmäisellä levityskerralla niiden kosteuttavasta rakenteesta.

bty
Rose Charme

bty

Kaunis ruusuinen sävy jälleen, ehkä hain hieman enemmän koralliin menevää roosa, mutta netistä tilaamisen haasteet jälleen. Kesäksi minulla on haussa (Carrielta kopioiman huulikiillon lisäksi) koralliin ja oranssiin taittava huulisävy.

bty

bty

Toinen sävy Bonbon (ranskaksi tarkoittaa karkkia) on todella herkullinen pinkki! Tämä valoitus ei edes anna tarpeekis oikeutta tälle sävylle. Ennen “pelkäsin” käyttää näyttäviä sävyjä huulilla, kunnes muistin, että hei! Mähän voin tehdä just niin kun ite tykkään ja sekin pelko hävisi. 🙂


Huulipuna

dav
Sävy Aubergine

Huulipunat ovat normaalisti 8,99€ ja tarjouksesta ostin omani hintaan 6,99€. Kaunis, hieman violettiin taittava tumma sävy sopii ehdottomasti tähän vuodenaikaan! Koostumus on jälleen todella kosteuttava. Puna tuppasi karkaamaan huulilta ja itselläni sitä päätyi helposti hampaisiin, joten huulten pohjustus ja rajaaminen on suositeltavaa.

bty

 


Kynsilakat

dav
2in1 Base & Top coat ja kynsilakka sävyssä Rouge Hibiscus

Kynsilakat ovat normaalisti 7,90€, alennettuna 5,55€. Päällys- ja aluslakka maksaa 8,90€ ja alennettuna 6,95€. Avrilin lakat ovat 7-free lakkoja eli ne eivät sisällä seitsämää haitallista ainesosaa (parabeeneja, tolueenia, ftalaatteja, formaldehydia, ksyleeniä, kamferia, hartsia). Kynsilakka tuntui laadukkaalta ja helpolta levittää tasaisesti. Olen jo hetken haaveillut kirkkaasta lakasta, jota voi laittaa kynsille antamaan lisää kiiltoa ilman värillistä lakkaa. Työkokeilussa ja tulevassa ammatissani joudun kuitenkin pitämään kynteni lyhyinä ja hyvässä kunnossa, joten kirkas lakka toimii myös kovettajana.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required