Viikko kuvina #4

Viikko 48

Maanantai

Aamulla heräsin levollisten yöunien jälkeen uuteen viikkoon. Maanantai oli itselläni vielä vapaapäivä työkokeilusta, joten päätin istahtaa pitkästä aikaa nauttimaan blogin tekemisestä ja tekemään taustatutkimusta liittyen kynsilakoissa käytettyihin kemikaaleihin ja oikeastaan siihen mitä luonnonlakoista puuttuu, siis hyvällä tavalla.

sdr
Tutkii, tutkii..

Kunnes.. Sain sähköpostin puhelimeeni. Espoosta. Siinä ilmoitettiin, että.. MINÄ OIKEASTI PÄÄSIN KOULUUN!! MINUSTA TAITAA OIKEASTI TULLA KOSMETOLOGI JA PÄÄSEN KOHTI UNELMAANI!!! Anteeksi, mutta tällä hetkellä haluan huutaa niin, että koko maailma kuulee ja saa tietää kuinka onnellinen ihminen oikeasti voi olla! Olen niin valmis tekemään kovasti töitä tämän eteen!!!!

bty
Todellisuutta kaunistelematta, tältä näytin kun sain tietää :—-DD

Joonas soitti siltä istumalta Vispilään ja varasi meille pöydän perjantaille juhliaksemme tätä onnea. Silloin tulee vielä Eppujen leffa ensi-iltaan, meitsi on nyt hyvin onnellinen elämään!

Tiistai

Menin työkokeiluun ja pääsin heti ensimmäiseksi tekemään asiakkaalle käsihoidon (kuorinta-viilaus-kynsinauhat-lakkaus-käsivoide) ja myöhemmin opettelemaan happohoidon toteuttamista. Joka kerta kun pääsen tekemään hoitoja, tunnen olevani itselleni oikeassa ammatissa. Kuvailu jäi tältä päivältä oikeastaan kokonaan, menin töistä  suoraan Kutomolle Body Pumpiin.

Illalla istuin sohvannurkassa katsellen Sinkkuelämää (varmaan jo miljoonatta kertaa). Ihailen aina erityisesti Carrien vaaleaa huulimeikkiä, joten lisäsin erään tuotteen omaan toivelistaan.

385528 01: Actress Sarah Jessica Parker Stars As Carrie In The Hbo Comedy Series "Sex And The City" The Third Season. (Photo By Getty Images)

zuii_luomu_huulikiilto_seashell1
Zuiin huulikiilto Sea Shell tai vastaavasti himpun verran tummempi sävy Tulip voisivat olla lähellä hakemaani sävyä.. Hmm. Ensi kesäksi? 😉

Keskiviikko

Pääsin hieman aikaisemmin työkokeilusta, vain huomatakseni, että meidän rakas karvahaukku oli tehnyt tarpeensa sisälle. I-h-a-n-a-a. Vaavilla on ollut vatsa sekaisin jo hetken aikaa, nyt Joonas haki apteekista lääkettä rauhoittamaan koiron vatsaa.

Lähdin taas Kutomolle, vaikka tiistain jälkeen joka paikkaa sattui jo ennestään. Postilaatikosta löytyi myös kirje Suomen Kosmetologien Yhdistyksen opistolta. PÄÄSIN MYÖS SINNE SISSÄÄN!! Vau! En jotenkin itse uskonot siihen mahdollisuuteen. Nyt on jopa mahdollisuus valita!

sdr
Karvavauva

Jälleen päivä kun kuvaaminen jäi hieman vähälle. 😀

Torstai

dav
Kaunis aamu

Tänään kauneushoitolaan saapui pari pakettia tuotteita, täydennystä synteettiseen Biodroca-sarjaan ja aivan uutena Dr. Scheller luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki tuotteet näyttivät olevan myös vegaanisia, joten olin hyvin onnellinen päästessäni hypistelemään ja järjestelemään uusille purnukoille tilaa.

dav

Kotiin päästyäni, sytyttelin kaikki jouluvalot ja kynttilät ja käperryin jälleen sohvannurkkaan, tällä kertaa katsoin Pretty Little Liarsia… Please, don’t judge me, se on juuri hyvää aivotonta seurattavaa. 😀

sdr
Verhot on jälleen löytö kirpparilta (2€ molemmat yhteensä)

dav

sdr

dav

Haaveilen tällä hetkellä turkoosin sinisistä verhoista olohuoneeseen ja oranssista pitkästä räsymatosta. <3

Perjantai

Töissä hinnoittelin uusia tuotteita ja tein pari pakettia. Kotiin päästyäni ryhdyin valmistautumaan iltaa varten, menimme ensin Joonaksen kanssa katsomaan EPUT Elokuvan ja sen jälkeen Vispilään herkuttelemaan. Tietysti myös samalla juhlimaan minun uutta opiskelupaikkaa!

bty

bty
Nutturaa jälleen
bty
Laveraa huulilla

Jälleen kerran ruoka Vispilässä oli tooodella hyvää!

mde
Alkuruokana punajuurikeittoa

mde

mde
Pääruokana jonkinlainen kasvispihvi ja lämmin kasvissalaatti
mde
Jälkiruokana vadelmasorbettia ja granaattiomenaa
img-20161202-wa0001
Jeej

Lauantai

Kahden Happy Joen jälkeen heräsin lauantaina aamulla kuin jyrän alle jääneenä. Taisin jo mainitakin, etten enää pahemmin juo, joten krapulan määrä parin siiderin jälkeen hieman yllätti. Tänään menimme vielä Joonaksen porukoille tekemään ruokaa ja maistelemaan viiniä.

bty
Rauhassa otat selfietä..
bty
..ja tämä tapahtuu.

Sunnuntai

Sunnuntai meni itseni osalta hieman krapulapeikkona, joten suurempaa kuvamateriaalia sohvalta ei onneksi löydy. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan aivan huippu! Nyt kun kouluasiat selvisivät, saatoin rauhassa rentoutua. 🙂


Viikon biisi:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required