Perhosen siivillä ja muita uutuuksia

Rillien omistajana olen aina pitänyt oleellisena panostaa hyvään, pidentävään ja tuuheuttavaan rispiväriin. Varsinkin miinuslasien käyttäjät tietävät miten lasit pienentävät silmiä ja saavat ne katoamaan sankojen alle. Muutenkin rillipään meikkausrutiinit ovat ihan oma taiteenlajinsa.

Vaihdettuani luonnonkosmetiikkaan, olen kokeillut monia luonnonripsivärejä, löytämättä vielä sitä täydellistä, missä olisi kaikki hyvän ripsivärin ominaisuudet. Toistaiseksi olen pyrkinyt pitäytymään kosmetiikan suhteen ylipäätään opiskeljiabudjetille sopivissa hinnoissa. Siksi ehkä kunnollisen ripsivärin löytäminen on ollut hankalaa, koska samoin kuin tavallisen kosmetiikan suhteen – halvalla ei välttämättä saa hyvää.

Jos mietin menneitä ripsiväri kokeilujani, ne ovat olleet lähinnä Benecosta tai Laveraa. Minua kyllä houkuttaisi tulevaisuudessa satsata johonkin luksuksenomaiseen merkkiin kuten Dr.Hauschkaan, Zuiin kukkaismeikkeihin tai Zaon bambulla ravittuihin tuotteisiin. Mitä halvemmasta ripsiväristä on kyse tuote ei voi mitenkään olla 100% luonnollinen,  koska täysin puhtaasti luonnon raaka-aineista valmistettujen tuotteiden toteuttaminen on kallista.

Asia nousi jälleen ajankohtaiseksi kun vanha ripsivärini alkoi vedellä viimeisiään ja jälleen olisi pään raapimisen aika. Samalla kun tein tilausta Hyvinvoinnin Tavarataloon, silmiini sattui Laveran Butterfly Effect maskara. Hintakaan ei päätä huimannut ja  tilasin omani alennettuna, 17,80€ (norm. 22,80€). Puhuttaessa oikeasti hyvästä luonnonkosmetiikan ripsiväristä hinnat ovat lähtöisin 25€ – 35€.

Tiedän, että kyseisestä tuotteesta on annettu arviointeja suuntaan ja toiseen, mutta se mikä jälleen sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toisella. Itselläni näin tämän tuotteen toimivan oikein hyvin ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Pakko sanoa, että avatessani maskaran ekaa kertaa ja katsoin valtavaa harjaa, olin hieman skeptinen. Suurentamalla harjaksen kokoa, ei välttämättä tarjoa parempaa efektiä, vaan vaikeutetaan itse värin laittamista.

20151111_111239[1]

 

20151111_111404[1]

 

20151111_111625[1]

Mielestäni kyseessä on kuitenkin ihan perushyvä arkikäyttöön soveltuva tuote, joka näyttää myös hyvältä rillien takaa ja antaa nimenomaan pituutta. Eikä itse levittäminen ollutkaan niin hankalaa kuin olisin aluksi osannut kuvitella. Tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja kaksi kerrosta. Totta kai lisää taipuisuutta saisi, jos taivuttaisi ripset ennen laittoa. Itse en sitä kamalan usein vain jaksa harrastaa. 🙂

20151116_125345
LOVE LOVE LOVE

Samalla kun tilasin uutta räpsyripsien väriä, tiesin myös uuden puuterin oston olevan paikallaan. Viimeksi tilaamani puuteri oli Logonan Face Powder sävy 01 Light Beige, mutta nyt päätin kokeilla jälleen Laveraa. Selkeästi Lavera on ollut marraskuuni suosikkimerkki, koska tilasin lisäksi aurinkopuuterin ja huulikiillon samaan sarjaan!

2015-11-16-12-26-52-3
Lavera Mineral compact powder, sävy Ivory 01 & Lavera Butterfly Effect

20151113_110006[1]
Lavera, Mineral sun glow powder, väri Golden Sahara 01, vegaaninen. Lavera, Glossy Lips, Hazel Nude 12
 Huulikiiltoja en ole käyttänyt vuosiin, joten pienoinen come back tapahtui. Pidän nykyisin enemmän kevyesti kiiltoa antavista, luonnollisemmista sävyistä, jotka jälleen ovat hyviä arjen piristäjiä (vertauksena ysärin purkkapallon pinkit 😀 ). Aurinkopuuteri tuntui kevyeltä ja helposti levittyvältä. Pigmenttiä ei ehkä ole niin valtavasti, mutta tummempaa sävyä saa helposti rakannettua.

Nyt on varastoja hieman täydennetty tälle vuotta ja kaikkiin olin oikein tyytyväinen. Go, Lavera! <3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required